Uheldig dag

I dag var en av de dagene der alt gikk galt. Det begynte med at jeg forsov meg til arbeidet, mistet lunchen min i bakken, og det hele toppet seg når jeg skulle kjøre til et møte, og endte opp med en steinsprut i frontruten. Det er som Murphys Lov sier, alt som kan gå gale vil gå gale, på det verst tenkelige tidspunktet.

bilglass

Jeg har hatt en steinsprut før, og det er egentlig ikke noe stort problem. Så lenge man tar seg av skaden med en gang, slipper man å bytte rute, og det er en veldig rask prosess. Jeg har bestilt meg en time hos Rydsbilglass, det var der jeg fikset den siste skaden min, og jeg vet at de gjør en veldig god jobb. Så jeg drar og leverer bilen min der i morgen før jeg drar på jobb, og får i tillegg en lånebil for dagen. Snakk om service!

Det å bytte ut bilglass kan fort bli en dyr affære, men som sagt slipper du ofte det om du bare tar deg av skaden med en gang. Hva som skjer om du ikke gjør det fikk en venn av meg erfare for bare noen uker siden. Han hadde nemlig hatt en liten steinsprut i den ene ruten i lengre tid, og jeg hadde flere ganger sagt at han måtte få det fikset før hele ruten sprekker. Men jeg snakket dessverre til en vegg, og det hele endte med at ruten fikk en totalskade og måtte skiftes. Så har du en steinsprut i ruten, få det fikset med en gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *