Takk for flott tilbakemelding på baderommet mitt

Siden jeg skrev om prosjektet mitt på badet når siste har jeg faktisk fått gode tips av dere lesere via e-post. Nå har jeg bestemt meg for å komme i gang med del to av min oppussing av baderommet. Jeg fant nemlig det jeg søkt på salg på nettet, og da må du være rask og handle. Du kan tjene flere tusen på den måten.

Det vil bli et tryggere baderom
Jeg har hørt så mange venner og kolleger som forteller grusomme historier om vannskader i deres baderom. En god forsikring for deres hjem til tross så er det vanligvis fortsatt mye penger for å fikse og reparere. Det som er så vanskelig med vannskader er at vannet kan sitte så utrolig dypt i vegger og gulv. Ofte kan du komme til å ha fans oppe i flere måneder for å tørke ordentlig.

Jeg snakket med et forsikringsselskap om dette, og ble rådet til å bytte ut min badekar til en dusjhjørne i stedet. På denne måte så begrenser man vanndamp på en annen måte enn med et badekar, og dermed reduseres risikoen for vannskader. Jeg har lenge sett på en spesiell dusjhjørne på bygghjemme.no så jeg benyttet anledningen til å bestille den nå for noen dager siden.

Jeg hadde vel egentlig ikke råd til dette akkurat nå, gitt at jeg sparer penger før min tur i august, men som jeg skrev tidligere må du være rask noen ganger når det gjelder salg.

Ambulanse drone – morgendagens teknologi?
Nå nærmer det seg teknologimessen i Bergen og jeg gleder meg veldig til det. Jeg har vært ute på nettet og lest litt mer om teknologien bak droner fordi jeg ble så nysgjerrig på dette. De vil snakke mer om det på messen, men jeg følte at jeg ville ha litt mer grunnleggende kunnskap først. Da jeg var ute og søkte så fant jeg denne videoen på en ambulanse drone. Hvor kult er ikke dette?

Dette er virkelig et bevis på at vi trenger teknologi i vår verd, og at du kan bruke den til gode formål hvis det bare ender opp i rette hender. Det er hvorfor jeg elsker teknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *