Pusset opp stuen

Endelig har vi nå hatt noen flotte uker med sol og sommer her hos meg. Og som jeg har hintet til tidligere, så er jeg jo en person som er svært opptatt av interiør. Derfor har jeg brukt ferieukene mine på å rydde og stelle med litt småting jeg lenge har hatt lyst til å gjøre.

tv-bord
www.trademax.no

Ny innredning i stuen
En av de tingene jeg lenge har hatt i bakhodet er å gjøre noe med stuen vår. Den har hatt et ganske gammelt og lite moderne preg, noe som ikke har vært helt den smaken jeg har vært ute etter. Så lenge har jeg hatt lyst til å gjøre noen endringer der, men både tid og penger har aldri strukket helt til. Det er mye jeg fått gjort, blant annet har jeg malt veggene i en flott lysegul farge, kanskje noe utradisjonelt, men det ser utrolig bra ut. Videre har jeg kastet alt jeg hadde av eldre planter, og kjøpt inn noen store gulvplanter som jeg skal ha i stedet. Kronen på verket kom i forrige uke når jeg gikk meg et nytt tv bord.

Innkjøp av TV
Jeg ser på meg selv som ganske oppdatert på teknologifronten, men med det sagt så har jeg faktisk aldri eid et TV før. Jeg har aldri helt sett behovet med tanke på at jeg kan se det jeg trenger på datamaskinen min. Da kan jeg bare laste ned eventuelle serier jeg vil se, og nyheter kan jeg fint få med meg via nettaviser også. Men det jeg har savnet var å kunne se filmer på et større lerret, så nå når jeg har pusset opp stuen, og fant det perfekte TV bordet, ja da ble jeg nødt til å gå til innkjøp av både TV og bord. Så alt det er endelig på plass nå, og jeg skal arrangere filmkveld neste helg. Da skal vi se noen gamle klassikere, og jeg skal nok helt sikkert få disket opp med noe godt å spise, og noe godt å ha i glasset samtidig også tenker jeg. Jeg sitter nok også med en liten følelse av at dette bare er den første av mange slike kvelder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *