Om bloggen

Denne bloggen er skrevet av meg, Astra Johannessen, og jeg kommer til å skrive om et ganske bredt spekter av temaer. Det vil alltid være innenfor mine interesseområder, og vil primært dreie seg om teknologi, trening, fotball og interiør. Helt siden jeg har vært liten har jeg gått gjennom ulike faser hvor jeg kun fokuserte på en interesse. For eksempel da mine brødre dro meg med på fotballtrening som liten, ble jeg helt hektet og hadde store planer om å bli profesjonell fotballspiller. Vel, den fasen gikk imidlertid raskt over da jeg forsto hvor mye trening som ligger til grunn for å kunne gjøre noe slikt. Neste jeg raskt fikk interessen for var da teknologi, godt hjulpet av en far som er ingeniør og alltid forklarte oss fra vi var liten av hvordan ting fungerte og ble utviklet. Både fotballinteressen og nysgjerrigheten rundt teknologi er fortsatt vel bevart i meg, og jeg tenker derfor at det å skrive litt om det i bloggformat kan være gøy.

Jeg har også flyttet fra byen jeg vokste opp i for noen år siden, og jeg har ikke like ofte kontakt med venner og familie som jeg burde, så en blogg hvor alle kan lese om hva som skjer i livet mitt, og mine tanker rundt ting, kan være en fin måte å opprettholde kontakten med eldre venner og bekjente på. Men jeg er også alltid ute etter å bli kjent med nye mennesker, og blir veldig glad om du sender meg en tilbakemelding eller legger igjen en kommentar på bloggpostene jeg skriver. Har du noen ideer til hva du kunne tenke deg å lese om så må du selvsagt også bare ta kontakt. Som jeg nevnte innledningsvis har jeg kunnskaper innenfor et bredt spekter av temaer, og skriver gjerne om alle sammen. Så har du en fin vinkling på noe, eller noe du kunne tenke deg å vite mer om så bare legg igjen en kommentar eller send meg en e-post så skal jeg se hva jeg får til!

Dette er min første blogg, så strukturen på innholdet kommer nok til å gå seg til etter hvert. Men jeg håper du vil bli med meg på min reise inn i bloggverden!


Ditt navn

E-post

Emne

Melding