Nye møbler til soverommet

Nye møbler til soverommet
Jeg har følt et behov for å skape noe nytt til soverommet mitt i år. De gamle fargene lilla og grått føles ikke lenger aktuell for meg. Jeg ville ha noe nytt, både møbler og heminredning. Mette (fetteren min) hadde gjort en ganske stor renovering av soverommet hennes, og jeg tror jeg fikk inspirasjon derfra. Hun hadde laget et soverom i shabby chic – men jeg tror at jeg heller vil ha en romantisk stil. Veldig rosa toner og pynt med roser og lignende.

Det meste av det vil jeg kjøpe fra Trademax. De har både heminredning og kvalitetsmøbler på nett syns jeg. Jeg har valgt et nattbord, en ny teppe og nye puter allerede, men jeg vil se litt mer for en ny lagringbenk og kanskje nye gardiner også. Du må ta ting litt nå og da så det ikke vondt for mye i lommeboken deres 😉

Teknologimesse i Bergen
Forrige uke kjøpte jeg en billett til en teknologi messe i Bergen som er i august i år. Det bli nok at jeg sover hos Bjørn når jeg er der, så jeg kan være på plass både lørdag og søndag. Det fans noen morsomme deler og foredrag som tiltrakk meg ekstra i messen:
Drone

  • Hvordan droner vil påvirke vår fremtid angående personvern og konfidensialitet
  • Talestyringen overtar våre hjem
  • Sunn smykker som registrerer hvordan vi føler
  • Robotteknologins forhånd inn i Europa

I tillegg til forelesninger, så vil de være i stand til å gå rundt i hallen og se, føle og prøve ut alle de forskjellige modellene som ulike utstillere har brakt med seg. Jeg leste noe om en lyspære som kan slås av og på på kommando, og en sensor som registrerer når kattene vil til å gå inn og ut, og som åpner og lukker døren for dem.

Vi håper det blir en spennende tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *