Nå er det baderommet sin tur

baderom
Nyt baderom!

Tidligere skrev jeg om en del oppussing som har foregått i stuen min. Blant annet skiftet jeg ut hele innredningen og kjøpte meg en ny TV. Jeg er virkelig fornøyd med resultatet der, og det har gitt meg både motivasjon og energi til å se på andre deler av huset mitt som også bør gjøres noe med. Det er jo gjerne slik når en starter med å pusse opp, at ønskene en har ikke helt samsvarer med hva lommeboken tåler. Men ved å være litt tålmodig, vente til det er salg og ting kommer på tilbud, så sparer man fort veldig mye penger. Så det neste som skjer nå fremover er at baderommet skal få seg en skikkelig gjennomgang.

Begynner i det små
Som sagt så styrer lommeboken en del av hva man kan gjøre med en oppussing, og  da jeg akkurat er ferdig med stuen må jeg vente litt med de større innkjøpene. Men på tross av det har jeg gått til innkjøpt av masse tilbehør til baderom fra Bygghjemme. Det er også et lurt tips til alle dere som føler at de ikke har råd til å pusse opp, gjør alle innkjøpene via nettet i stedet for fysiske butikker. Det sparer man nemlig fort mye penger på, og utvalget er mye større. Så det er en vinn-vinn situasjon i mine øyne. Utrolig praktisk er det selvsagt også å bare få alt levert rett på døren. Spesielt siden jeg er uten bil for tiden i tillegg.

Håndkletørker – en ny verden åpenbarer seg
En av de tingene jeg har skaffet meg, og som jeg etter å ha brukt det kun en gang vet kommer til å bli favorittdelen min av badet, er en håndkletørker. Den er rett og slett helt perfekt. Alle vet hvor deilig det er med en lang og god varm dusj, men vet du hva som er enda bedre enn det? En lang og god dusj hvor du kommer ut til et varmt håndkle. Det er utrolig deilig og jeg lurer på hvorfor i all verden jeg ikke har skaffet meg en slik tidligere. Men bedre seint enn aldri som man sier!

På sikt ønsker jeg å gjøre en del andre ting på badet mitt, og blant annet vil jeg bytte ut alle flisene og kanskje legge epoxy på gulvet. Det er en spennende gulvteknologi som har eksistert lenge, men produktene har blitt veldig mye bedre og mer miljøvennlig de siste årene. Du kan være veldig kreativ med slike gulv,  hvor man blant annet kan legge inn egne mønstre i gulvet. Så du skal ikke se bort i fra at det kommer en bloggpost om ikke så altfor lang tid hvor jeg forteller dere om mitt nye bad. Men i mellomtiden skal jeg kose meg med håndkletørkeren min, og ellers planlegge hva som skal skje videre fremover. Jeg er alltid ute etter nye ideer, som om noen av dere lesere akkurat har pusset opp badet, eller har planer om å gjøre det, så hører jeg gjerne om det i kommentarfeltet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *