Fascinert av Pokemon GO og sin teknologi

Åh, jeg kunne ikke motstå det! Siden jeg kjøpte den nye sofabordet, så ble det var automatisk slik at min gamle sofa plutselig føltes gammel, grå og kjedelig. Jeg har spart litt penger og fikk også mye av familie og slektninger når det har vært bursdager og på julaften og sånn, så jeg faktisk tok sjansen nå og nektet meg selv et kjøp igjen, hi hi. Men jeg fant en sovesofa som bare var så veldig hyggelig!

Jager et mer metallisk interiør
Her er sofaen jeg kjøpte. Er den ikke fin? Den vil passe bra i min stue med den nye stilen jeg prøver å skape. Jeg vil ha det litt mer metallisk hjem. Helst spesielt stål, grå farger, rust, industri etc. Har blitt så lei av alt bør være i tre. Har også vært på jakt etter noen ryddig kunst å dekorere med. Har du noen gode tips? Jeg skal også erstatte alle sofaputer og lignende senere, men det må vente en måned minst. En ting om gangen  Jeg har jo handlet fra trademax.no før også, og var veldig fornøyd da, så å kjøpe en ny sovesofa fra dem føltes naturlig. De har også gode muligheter for hjemkjøring og rimelige fraktkostnader.

sove sofa

Ny teknologi som lurer bak Pokemon GO
Du kan vel ikke tro at jeg ikke ville legge merke til dette nye fenomenet som Pokemon GO har blitt? Sjelden! Jeg har spilt ganske mye nå og er på nivå 21. Det er en stor teknologi bak denne VR-basert spill hvor du bruker AR på et helt nytt nivå enn vi tidligere sett. Fra hva jeg har lest for meg så har Niantic jobbet med dette spill for nesten 20 år. Og i løpet av få uker, har det helt erobret verden. Hvor kult er ikke det? Hvis du ikke har prøvd spillet må du gjøre det. Kanskje vil ikke alle like det, men et prov har aldri skadet noen.

Jeg tror at man vil utvikle VR/AR i fremtiden også, og kanskje slå på noe som Google briller for å utvikle brukerfølelsen i spillet. Bare at man kan se fiktive figurer gjennom en skikkelig og reell objektiv i dag er mer enn du kunne ha forestilt deg for bare 10 år siden. Men det er derfor jeg elsker teknologi også. Du bli alltid overrasket på en eller annen måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *