Fancy møbler og en flott barnehage

Jeg må bare dele min glede. Har funnet så utrolig stilig interiør online på www.chilli.no – Jeg har handlet en gang fra dem før, men nå har de virkelig forbedret deres tilbud må jeg si. Kjøpte hjem både de ene og de andre nå, men mest fornøyd er jeg fortsatt med å endelig ha funnet et sofabord som passer min stil.

Besøkte en kjølig barnehage forrige uke
Forrige uke var jeg bort med Trond og besøkte en barnehage. Det var så utrolig flott! De hadde dekorert et stort spekter mes ulike områder som alle hadde sitt eget tema. Det var for eksempel en del som var “Japanese Garden”, en annen som vær “tradisjonell norsk” og en tredje med “Desert Plants”. Det var selvfølgelig mange flere også, men det var bare noen få eksempler. Du kunne gå rundt i hagen via små stier, broer, trapper og passasjer. På flere steder var det bord og stoler slik at du kunne sitte ned, og det var også en kafé hvor du kunne bestille enkel mat eller bare ta kaker og kaffe. Hvis du aldri har vært der før, så må jeg virkelig anbefale et besøk der!

Jeg hadde vært i stand til å kjøpe meg alt der, men jeg måtte begrense meg litt. Det var imidlertid minst noen planter som måtte følge meg hjem:

  • Aloe Vera
  • To orkideer
  • Noen setteplanter av bringebær
  • En hengende kurv med fuchsia

En kveld med vennerne venter
Denne helgen har jeg blitt spurt ut på en liten middag og lite drikke med noen venner som jeg ikke har møtt siden i vinter. Det er ikke ofte vi har tid å ses, dessverre fordi alle bor i forskjellige byer, men hver gang føles det likevel som “det var i går vi sist ble sett.” De har åpnet en ny restaurant i byen der du bestiller mat, og siden får du det halvgjort med en varm lava stein. Da må du steke kjøttet på lavasteinen til den blir slik du vil ha det. Hvor kult er ikke det?
Du får velge mellom kjøtt, fisk eller fjærkre og deretter må du bestemme deg for hvilket tilbehør du ønsker og vilken saus. Jeg vet ikke hva jeg skal velge av alt! gir Det der meg angs! Jeg vil ha alt jo, ha ha. Jeg elsker virkelig mat jeg og jeg har en riktig god appetitt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *