Det første innlegget!

Velkommen til min blogg, og min første bloggpost! Jeg er veldig spent på hvordan mottagelsen kommer til å bli, og gleder meg stort til å ta fatt på skrivingen. Som jeg har skrevet om i hva bloggen kommer til å handler om, vil du få servert masse forskjellig blogginnhold fra et bredt spekter av temaer. Så her vil forhåpentligvis alle kunne finne noe de liker! Jeg skriver like mye for meg selv, som for andre, da jeg alltid har likt å skrive. Men jeg blir igjen veldig glad om du legger igjen en kommentar til meg. Det viser både at jeg har besøkende, og at de liker det jeg skriver om!

Jeg har også akkurat begynt på et nytt treningsopplegg som er basert på den populære Crossfit-modellen, og tenker å dele litt om hvordan det har vært for meg på bloggen her også. For meg som er svært opptatt av teknologi, på alle fronter, inkludert innefor idrett, har det vært en spesiell opplevelse. For her er alle former for avanserte treningsmaskiner og apparater ikke å se, og man fokuserer mer på såkalt baseøvelser som knebøy, markløft og ulike former for olympiske løft. Det er mye forskning som viser at slike treningsøvelser er det mest effektive. Så selv om vi lever i en teknologisk verden, er det fortsatt de mer gamle og trofaste øvelsene som fortsatt gir de beste resultatene. Det tar jeg som et tegn på at vi ikke alltid skal være av oppfatningen at all ny teknologi er bra, og at jeg som en teknologientusiast ikke alltid må la meg rive med av det siste nye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *