Besøker Lene

Nå når jeg skriver, sitter jeg hjemme hos Lene, en av de eldste vennene jeg har. Vi var naboer da vi var 10 år gammel og sosialisert da egentlig hele perioden frem til hun flyttet for å studere ved universitetet. Nå er jeg i hjemmet hennes og hilser på, og nyte litt tid sammen.
Verdens vakreste kjøkken
De av dere som kjenner meg, og som har fulgt bloggen min vet at interiøret er noe som jeg liker veldig godt. Muligheten til å jobbe med farger, form, møbler og innredning for å skape forskjellige følelser er egentlig ting som jeg elsker å gjøre. Her hos Lene har jeg nå sett den vakreste kjøkkenet jeg noensinne har sett. Du kan ikke engang begynne å beskrive, så jeg måtte vise et bilde for deg.

lenes-kok

Lene er imidlertid ikke helt fornøyd, så hun har tydeligvis vært ute på www.bygghjemme.no å bestillt nye veggplater. På en måte forstår jeg henne, fordi murstein er virkelig vakker – men det er vanskelig å pynte rundt den slags fargen. Lene hadde i stedet fant en veggplate som var svart i glans med grå sømmer, og jeg tror det vil bli pent det å faktisk. Synd at jeg ikke har tid til å se resultatet denne gangen. Men det gir meg en god grunn til å komme tilbake snart.
Oppgraderinger i Pokemon verden
For dere som er så fascinert av Pokemon GO som jeg er, er du sannsynligvis like begeistret for den nye oppdateringen som jeg er? Du kommer nå til å ha din egen kompis (En Pokemon) som kommer med deg gjennom hele spillet, mye som det har fungert i serien. Nøyaktig hvordan det vil fungere, og hvorfor Niantic velger å frigi denne oppdateringen, vet jeg ikke helt ennå, men jeg trodde min tid på toget hjem og les deg opp på alt, slik at jeg er mer oppdatert. Hvordan det vil fungere, og hvorfor Niantic velger å frigi denne oppdateringen, vet jeg ikke helt ennå, men jeg vil ta min tid på toget hjem og les meg opp på alt, slik at jeg er mer oppdatert.
Følg med og jeg skal fortelle deg mer neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *